Jornada per valorar ‘la incidència política al Tercer Sector’

L’Observatori del Tercer Sector, la Fundació Pere Tarrés, Intermón Oxfam i SETEM organitzen el proper 22 de setembre una jornada sota el títol ‘La incidència política al Tercer Sector: on estem i on anem? Aquest acte tindrà lloc a la seu de la Fundació Pere Tarrés (c/ Carolines, 10) de Barcelona, a les 9 hores.

Aquest acte s’obrirà amb la ponència “El Tercer Sector com actor dels afers públics”, a càrrec de Pau Vidal, coordinador de l’Observatori del Tercer Sector. Seguidament, es realitzarà una taula rodona sobre la situació actual i les línies de futur que es poden treballar des del sector en incidència política, en la qual hi intervindran Àngels Guiteras, presidenta de la Taula d’entitats del Tercer Sector Social de Catalunya; Jordi Pietx, de la Xarxa de Custòdia del Territori, en representació de l’Obrador del Tercer Sector Ambiental; Francesc Mateu, president de la Federació Catalana d’ONG per al Desenvolupament i director d’Intermón Oxfam a Catalunya i Andorra; i Martí Olivella, director de Nova i membre de la Federació Catalana d’ONG per la Pau.

El debat posterior el moderarà la periodista Rita Marzoa.
Les places són limitades. Per formalitzar la vostra assistència a aquest acte cal que realitzeu una preinscripció a través del següent enllaç: www.tercersector.net/incidenciapolitica

Més informació:
Tel.: 93 217 72 97.