ECOM signa un conveni de col·laboració amb BJ Adaptaciones per facilitar l’accessibilitat a l’entorn

BJ POSA A DISPOSICIÓ D’ECOM LA RAMPA ENROTLLABLE ‘ROLL-A-RAMP’ PER A QUE ECOM EN GESTIONI LA CESSIÓ GRATUÏTAMENT A QUI LA PUGUI NECESSITAR

ECOM ha signat recentment amb BJ Adaptaciones un conveni de col·laboració per impulsar conjuntament el desenvolupament d’accions per a la millora de l’accessibilitat a l’entorn per a la plena participació de les persones amb discapacitat. Aquesta col·laboració es concreta en la cessió a ECOM per part de BJ Adaptaciones de materials que facilitin l’accessibilitat, perquè ECOM els pugui facilitar i distribuir gratuïtament a aquelles persones i/o associacions que els puguin necessitar.

RAMPA ENROTLLABLE ‘ROLL-A-RAMP’

El primer element del qual ja disposa ECOM, gràcies a la cessió de BJ Adaptaciones, i que ja està a disposició de qualsevol persona que la pugui necessitar, és una rampa enrotllable coneguda com a ‘Roll-a-ramp’. Es tracta d’una rampa mòbil que és molt senzilla d’utilitzar i fàcil d’instal·lar i retirar, simplement es desenrotlla i llest!

La ‘Roll-A-rampa’ és perfecta per a usuaris de cadires de rodes i scooters que volen una opció per als inconvenients de les grans rampes, o de les rampes permanents. És útil tant per accedir a una furgoneta com per accedir a un espai privat (domicili) o públic (restaurants, edificis públics...). L'alçada que pot salvar oscil·la entre els 30 i els 40 centímetres.

Les característiques d’aquesta rampa són: dimensions 7,5 m x 75 cm i pes de 14 kg, i suporta un pes de 450 kg.

Podeu sol·licitar aquesta rampa a ECOM, per a accions puntuals, contactant amb Inma Gómez trucant al 93 451 55 50 o enviant un correu electrònic participacio@ecom.cat.