‘Èric, dins el cor’, el nou llibre de Sílvia Vilacoba

Sílvia Vilacoba va presentar el passat Sant Jordi el seu segon llibre ‘Èric, dins el cor’, arran de la mort d’un fill amb discapacitat, l’Èric. El seu primer llibre, on explicava les vivències amb el seu fill, ‘Èric, la força d’estimar’ el va publicar fa dotze anys. Ara en aquest segon llibre narra l’última etapa viscuda pel seu fill.
Segons les paraules de l’autora, amb aquest nou llibre ha volgut ‘explicar de la manera més transparent i més dolça els darrers moments de la vida de l’Èric, la seva mort i la seva pèrdua. El sofriment, el dolor, el buit... però també les alegries de la vida i les de les nenes. Les anècdotes i la rutina que conformen la meva vida diària’.
Sílvia Vilacoba (Olot, 30-3-1966), llicenciada en Dret, és mare de tres fills, entre ells l’Èric amb pluridiscapacitat (1993-2010). Vilacoba ha treballat en l’àmbit de la discapacitat com a consultora, assessora i experta en accessibilitat, turisme, oci i esport adaptat. Ha estat presidenta de l’AMiPA del Consorci Sant Gregori (2001-2010) i fa deu anys que és presidenta de l’Associació de Discapacitats de les Comarques Gironines.
ECOM està donant suport a la distribució d’aquest llibre a Barcelona i compta amb exemplars a la venda a la seva seu de Barcelona a Gran Via de les Corts Catalanes. Tres euros dels 17 que costa el llibre aniran destinats als projectes d’ECOM.