ECOM participa a la primera Caixa Regal del Tercer Sector

Acaba de sortir al mercat, coincidint amb les festes nadalenques, la Caixa Regal ERGOSUM, la primera Caixa Regal del Tercer Sector. Es tracta d’una iniciativa que ofereix 25 experiències de lleure familiar amb valor afegit, ja que totes són ofertes i desenvolupades per entitats del Tercer Sector i empreses d’Economia Solidària d’arreu del territori català.
De les 25 experiències que s’ofereixen dins la caixa, n’hi una que organitza ECOM: una activitat per ballar amb cadira de rodes, una iniciativa inclusiva en què poden participar persones amb i sense discapacitat. L’objectiu és passar-s’ho bé ballant en família però alhora l’activitat té un rerefons orientat a la sensibilització sobre la discapacitat a persones que potser no han tingut l’oportunitat de conèixer-la d’aprop.
També la Fundació Auxilia Barcelona, entitat federada a ECOM, ofereix dues activitats: Fem pintura artística i Fem reflexoteràpia.
Les experiències que inclou la caixa estan contemplades per a tota la família. Dins la caixa hi ha un catàleg on es descriuen totes detalladament i on s’especifica a quines edats s’adreça, en què consisteix l’activitat, quins dies es pot realitzar, quins valors es treballen... Les activitats es presenten endreçades segons 6 blocs temàtics: social, cultural, gastronòmic, ambiental, artístic i científic.
El cost de la Caixa Regal ERGOSUM és de 49,90 € i és per a quatre persones (de les quals com a mínim una ha de ser un adult). Les activitats es podran començar a gaudir a partir del gener de 2014.

COM COMPRAR LA CAIXA REGAL ERGOSUM?

- A la seu d’ECOM, Gran Via de les Corts Catalanes, 562, pral. 2a, 080011 Barcelona (en horari de dilluns a dijous, de les 9 a les 14.30 h i de les 16 a les 19 h; divendres, de les 9 a les 15 h).