El Mercat Social, la botiga virtual més solidària

El passat 8 de juliol es va posar en marxa El Mercat Social, la botiga virtual que permetrà comprar en línia productes i serveis d’entitats socials i que ha estat impulsada per la Federació Catalana del Voluntariat Social (FCVS).
El Mercat Social és una iniciativa que fomenta el comerç just i els criteris socials a l’hora de fer la compra, així com promou les empreses d’inserció i els centres especials de treball.
La plataforma de caràcter social fomenta el comerç en línia i, a través d’entitats associades, oferirà una àmplia oferta de productes i serveis per finançar els projectes que estan desenvolupant. Aquest web és una aposta ferma per a la transformació social des de la participació, la compra responsable, i el compromís per finançar entitats sense ànim de lucre.
El Mercat Social, iniciativa de la FCVS, sorgeix acompanyada de la Fundació Ared i la Fundació Yamuna com a entitats associades. Es tracta d’un projecte col•laboratiu que evolucionarà amb les entitats per avançar en tot allò que puguin fer plegades.
La botiga virtual, que permetrà comprar a partir del dimecres 17 de juliol, neix amb productes tèxtils, amb bijuteria, productes de la llar i decoració. També posa a l’abast una secció outlet. Ben aviat, es preveu que es puguin adquirir a El Mercat Social d’altres productes com aliments i publicacions. A més, també s’hi oferiran serveis com bugaderia, càtering i reformes de la llar.

Font: Xarxanet.org