ECOM participa a la Fira Discat, de Sant Joan de Vilatorrada

Els dies 3 i 4 d’octubre, Sant Joan de Vilatorrada, a la comarca del Bages, acollirà la Fira Discat, una iniciativa que aplegarà conferències, tallers, debats, demostracions sobre l’àmbit de la discapacitat, amb la voluntat d’afavorir la integració i la normalització de les persones amb discapacitat a la societat.

ECOM participarà a la fira presentant una bona pràctica amb la intervenció, el dia 3 d’octubre, de Maria José Moya, responsable de l’àrea d’Autonomia Personal i Vida Independent, i amb l’espectacle de titelles ‘Companys de barri’, que oferirà una actuació el dissabte 4 d’octubre, a les 16.30 hores, a l’escenari del Parc Catalunya de Sant Joan de Vilatorrada. Aquesta actuació va dirigida al més petits i té l’objectiu d’apropar-los, a través de personatges infantils, a la realitat de les persones amb discapacitat.

El president d'ECOM, Antonio Guillén, serà un dels representants d'entitats del sector de la discapacitat, que participarà en l'acte d'apertura de la fira, el dia 3 d'octubre, i ho farà en representació de COCARMI (Comitè Català de Representants de Persones amb Discapacitat), organisme que des de fa uns mesos presideix.

En el web de la Fira Discat podeu consultar el programa complet d’actes: www.firadiscat.cat