ECOM serà present a la Tamborinada

ECOM participarà aquest diumenge 2 de juny a La Tamborinada, la gran festa del Lleure, que tindrà lloc al Parc de la Ciutadella, de les 11 a les 19 hores, i on enguany l’aigua serà l'eix central de la festa.
Aquest any la Tamborinada, que arriba a la seva 36 edició, oferirà més de 30 espectacles d'escenari i itinerants, tallers i activitats de cultura popular com castellers, gegants, capgrossos i la col•laboració d'un miler de voluntaris. ECOM hi oferirà diferents tallers de sensibilització sobre discapacitat: ‘Joc de la diversitat’, ‘Joc sobre rodes’ i ‘Mira com pinto’. A més, comptarà amb una carpa informativa.
“L'aigua, font de vida” serà el tema principal, coincidint que aquest any se celebra l'Any Internacional de la Cooperació en l'Esfera de l'Aigua. Per això, l’objectiu d’aquesta edició de La Tamborinada té com a objectiu sensibilitzar als infants i a les seves famílies sobre les oportunitats per l’enfortiment de la cooperació i els reptes que representa la gestió de l’aigua, aquest bé tant preuat, davant les demandes d’accés, repartiment i subministrament d’aquest recurs.