Beques per a tallers de SARAÜ Associació

Quizás quisiste decir: Saraü Associació d'Oci Inclusiu ofrece la posibilidad de disfrutar de varias becas del 100% y el 50% para los talleres de Laboratoris Creatius: • Danza integrada: que tendrá lugar de 17:00 a 19:00, danza con Ultraviolet Cia. CASAL DE BARRI FOLCH I TORRES C. Reina Amàlia, 31 (Metro Paral.lel) • Teatro del Oprimido/ teatro social: este se llevará a cabo el martes de 15:30 a 17:00. A cargo de Antonio Masegosa ( Especializado como Multiplicador Oficial de Teatro del Oprimido; Director Artístico de Pallapupas; Director de la Compañía Brots: Obra teatral Ella) Tendrá lugar en CASAL DE BARRI FOLCH I TORRES C. Reina Amàlia, 31 (Metro Paral.lel) No dejes pasar esta oportunidad y disfruta de talleres gratuitos o semigratuitos.
Sarau Associació d'Oci Inclusiu ofereix la possibilitat de gaudir de diverses beques del 100% i el 50% per als tallers de Laboratoris Creatius:
• Dansa integrada: que tindrà lloc de 17:00 a 19:00, dansa amb Ultraviolet Cia CASAL DE BARRI FOLCH I TORRES C. Reina Amàlia, 31 (Metro Paral.lel)

• Teatre de l'Oprimit / teatre social: aquest es durà a terme el dimarts de 15:30 a 17:00. A càrrec d'Antonio Masegosa (Especialitzat com Multiplicador Oficial de Teatre de l'Oprimit, Director Artístic de Pallapupas, director de la Companyia Brots: Obra teatral Ella) Tindrà lloc en CASAL DE BARRI FOLCH I TORRES C. Reina Amàlia, 31 (Metro Paral · lel )

No deixis passar aquesta oportunitat i gaudeix de tallers gratuïts o semigratuitos.