ECOM participa a les celebracions del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat promogudes per l’Ajuntament de Barcelona

ECOM, com especialista en persones amb discapacitat física, serà present a les celebracions del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat promogudes per l’Ajuntament de Barcelona i tindrà lloc els dies 26, 28 de novembre i 16 de desembre.

Amb el motiu del dia 3 de desembre és el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, des dels districtes de Sants- Montjuïc i les Corts commemoren, aquest dia amb diferents actes que tenen com a objectiu donar a conèixer les necessitats d’aquest col·lectiu i sensibilitzar envers les seves capacitats i fomentar que les persones amb discapacitat gaudeixin dels seus drets i participin activament en la vida política, social, econòmica i cultural.

La presidenta d’ECOM María José Vázquez, moderarà una taula rodona, també la directora Lola de la Fuente de l’Associació ESCLAT, entitat federada a ECOM, moderarà una taula rodona i cal dir que ECOM col·laborà amb 5 tallers de sensibilització.

El dia 26 de novembre, a les 9 h i tindrà lloc a l’Aula 1 de la Fundació Obra Social “la Caixa”.

El 28 de novembre, a les 11 h i tindrà lloc a la Sala d’actes de les Cotxeres de Sants, al c/ Sants, 79.

El dia 16 de desembre, a les 18:30 h i tindrà lloc l’Auditori del centre cívic les Corts, al c/ Dolors Masferrer, 33-35.