Presentació del Baròmetre de l’Ocupació del Tercer Sector Social de Catalunya

Dimarts 28 d’abril es presenta la primera edició del Baròmetre de l'Ocupació del Tercer Sector Social de Catalunya, a l’elaboració del qual han participat entitats federades a ECOM.

El projecte d’elaborar un Baròmetre de l’ocupació del sector neix l’any 2014 amb la finalitat de conèixer de forma àgil, sistemàtica i periòdica l’estat de la situació i l’evolució de l’ocupació en el sector no lucratiu de serveis socials i d’atenció a les persones. Per assolir aquest objectiu, els últims mesos de l’any 2014 es van recollir dades de les entitats socials catalanes. Diverses entitats federades a ECOM van participar en l’elaboració del Baròmetre tot responent al qüestionari, que demanava dades de contacte; de l’organització; tipus de contractació; persones contractades; relacions laborals i estructura salarial i reptes de futur.

La presentació serà el 28 d’abril a partir de les 9.30h, a l'Auditori del Museu Marítim Barcelona (Avinguda de les Drassanes s/n, 08001 Barcelona).

El Baròmetre és una iniciativa impulsada per La Confederació i la Direcció General d'Economia Social i Cooperativa i Treball Autònom de la Generalitat de Catalunya, i elaborada per l’Observatori del Tercer Sector.

Als enllaços de la banda dreta d’aquesta pàgina trobareu el programa de l’acte de presentació i el formulari d’inscripció.