L’Expo Saragossa millora la seva accessibilitat amb motiu de l'augment d'afluència de visitants

En resposta a l’augment de la demanda de millores en els serveis d’accessibilitat a L’Expo de Saragossa 2008, la organització ha incorporat una sèrie de millores com la incorporació de 50 noves cadires de rodes i la creació d’espais d’ombra en les diferents entrades al recinte, en motiu de les cues que es formen.
Les cadires de rodes, que ja sumen 400, estan a disposició de totes aquelles persones que les sol·licitin i objectivament acreditin la seva necessitat. També s’han instal·lat bancs i ombrel·les junt a la zona de les oficines d’accessibilitat situades al Centre d’Atenció al Discapacitat i a les oficines situades a cada una de les tres entrades al recinte: Ebre, Pavelló Pont i Torre de l’Aigua, amb l’objectiu d’alleujar les condicions d’espera a les files.
Aquestes millores han suposat una ampliació del personal d’atenció a les oficines d’accessibilitat, que han duplicat els llocs de treball en el servei informàtic així com la incorporació d’un mecànic al Centre d’Atenció al Discapacitat, que s’encarrega de revisar i tenir a punt les cadires de rodes per tal que estiguin sempre disponibles. També, però de forma provisional, s’han contractat quatre treballadors polivalents que col·laboren amb el Voluntariat, facilitant informació i donant preferència a aquelles persones de les cues d’entrada que puguin necessitar una cadira de rodes.

Font: Aragón Digital