L’ AVAN farà a Lleida la tradicional sortida de cap de setmana anual

L’Associació AVAN, organitza una sortida de cap de setmana a Lleida per a joves amb discapacitat, també s’hi afegirà a la trobada l’Associació ASPID de paraplègics i discapacitats físics de Lleida. La sortida serà els dies 14 i 15 de novembre.
El programa preveu entre altres coses, la visita a la Seu Vella de Lleida i l’excursió al poble de Seròs, on els visitants podran gaudir de l’aiguabarreig, un entorn natural, totalment adaptat amb passarel·les de fusta per on poden passar les cadires, on conflueixen els rius Segre i Ebre, i on també podran presenciar i participar en l’alliberament d’ocells anellats.
Durant tot el cap de setmana les dues associacions s’agermanaran i podran participar, a més de les visites, d’un seguit d’activitats lúdiques que inclouen dinàmiques de coneixement, jocs diversos així com dinars i sopars conjunts, per tal que els participants es coneguin millor i s’estableixi un clima de complicitat.
La sortida està emmarcada dins d’un del programes de l’AVAN, anomenat ANEM, que organitza sortides lúdiques, esportives o culturals un cop al mes, per a joves amb afectacions neurològiques acompanyats de voluntaris de l’ Associació Vallès Amics de la Neurologia.
Amb la col·laboració de Caixa de Terrassa i la Regidoria de Joventut de l´Ajuntament de Sabadell,