Xerrada ‘L’Esclerosi Lateral Amiotròfica (ELA), l’abordatge d’una malaltia neuromuscular’

El proper 20 de juny, a les 19 hores, la Biblioteca de Sant Adrià del Besòs, acollirà la xerrada ‘L’Esclerosi Lateral Amiotròfica (ELA), l’abordatge d’una malaltia neuromuscular’, que organitza el consistori d’aquesta localitat coincidint que el dia 21 se celebra el Dia Mundial de l’ELA.
A la xerrada intervindran Josep Gámez, neuròleg, Garbiñe Madariaga, infermera domiciliària de pacients amb ventilació mecànica del Servei de Pneumologia de l’Hospital de Sant Pau, Blanca Wappenhans, investigadora i coordinadora científica de la Plataforma de Afectados por la ELA, i Isabel Rojas, afecta d’ELA.
A la mateixa localitat de Sant Adrià del Besòs, el dia 21 de juny, coincidint amb la celebració del Dia Mundial de l’ELA, es llegirà un manifest d’adhesió i suport, i tothom que ho desitgi podrà adquirir una samarreta de la campanya ‘La ELA existe’ (amb un cost de 10 euros), i lluir-la durant la lectura del manifest. Les samarretes es poden adquirir al Servei de Participació Ciutadana de l’Ajuntament (6ena planta).