L’AVAN rep un important impuls pel nou centre de Sabadell

La Generalitat de Catalunya, a través de la Secretaria d´Acció Ciutadana del Departament de Governació i Administracions Públiques ha dictat una resolució on atorga a l’AVAN una subvenció per l’import total de 400.000€ com a préstec per la continuació de les obres del nou centre AVAN de Sabadell del carrer Estrella.

Fins ara, i gràcies al suport de l’Ajuntament de Sabadell així com del Departament d´Acció Social i Ciutadania i de tots aquells socis i amics de l’AVAN s´ha pogut engegar i tirar endavant aquest gran somni per l’associació i pels malalts neurològics.
Però també han estat en total els 300.000€ rebuts del Ministerio de Sanidad, Política Social e Igualdad, en les convocatòries del 2009 i 2010 a través de la campanya del 0.7% de IRPF destinada a finalitats socials. Gràcies al gest de marcar la casella de finalitats social a la declaració d´hisenda, els programes socials gestionats per entitats sense ànim de lucre es veuen recompensats, com és el cas de l’AVAN i el seu nou centre.

Pel que fa al nou centre AVAN del carrer Estrella s’han pogut concloure les fases de l’estudi del projecte, les llicències així com els estudis geotècnics amb moviments de terres i l’estructura i cobertes d’aigües que inclouen ja les terrasses i terres de totes les plantes.

Ara, amb aquesta nova injecció econòmica, es podrà començar una nova fase que farà possible part de condicionament intern de l’edifici com la feina d’electricistes, llauners, fusters, ferrers, etcètera.