La Fundació MIFAS, nova entitat federada a ECOM

La Federació ECOM compta amb una entitat nova federada, es tracta de la Fundació MIFAS. Fins ara, comptàvem entre els nostres socis només amb l'associació MIFAS. Ara també s'ha federat a ECOM la seva fundació. Amb aquesta nova incorporació, ja són 186 les entitats federades a ECOM.

MIFAS és una entitat sense ànim de lucre i declarada d’utilitat pública que representa les persones amb discapacitat física de les comarques gironines i busca solucions a les demandes que planteja el col·lectiu, amb la missió d’aconseguir la plena integració a la societat de les persones afectades per una discapacitat física.

Actualment, s’organitza en tres àrees:

ASSOCIATIVA: du a terme l'assessorament personal i de formació i s'encarrega d'organitzar activitats lúdiques, reivindicatives, xerrades, excursions... És l’espai en el que el soci pot participar més activament.

FUNDACIÓ: gestiona la borsa de treball i els serveis assistencials: un Centre Ocupacional a Riudellots de la Selva, una Residència i una Llar Residència a Girona i un Centre de Dia i de Recursos a Vilafant.

ÀREA EMPRESARIAL: administra tres centres especials de treball propis i un de participat dedicats a la gestió d’aparcaments i zones blaves, pintura vial, copisteria, cartelleria, manipulats i call center.