El ‘Mou-te pels Quiets’ se segueix movent: agenda d’actes

El moviment ‘Mou-te pels Quiets’, liderat per l’escriptor Màrius Serra, i l’objectiu del qual és donar a conèixer la realitat dels nens amb pluridiscapacitat i recaptar fons per les Fundacions Nexe i Guimbarda (ambdues federades a ECOM), segueix impulsant accions culturals. Tot seguit us informem sobre les activitats previstes fins a finals d’any.

Com sabeu, aquest moviment va néixer arrel del concert benèfic que Màrius Serra va organitzar el juny de 2009 a l’Auditori de Barcelona.

PROGRAMA D’ACTES

28 DE SETEMBRE: Sant Cugat del Vallès es mou

Inauguració de l'exposició del "Mou-te pels Quiets" a Sant Cugat. 24 personalitats captades per l’ull inquiet de Jordi Ribó al hall de l’Ajuntament. Participació de la tinenta d’alcalde de polítiques socials de l’Ajuntament Carmela Fortuny, Màrius Serra, autor de “Quiet”, Jordi Ribó, fotògraf i Cécile de Visscher, directora de Nexe Fundació (entitat federada a ECOM).

2 D’OCTUBRE: Una girafa blava a la biblioteca!

A les 12 h. els més petits podran entrar al món de la “Mimi, la girafa blava” a la Biblioteca del Mil•lenari de Sant Cugat del Vallès. Un taller de contes molt especial de la mà de Sara Torrents.

4 D’OCTUBRE: Empreses compromeses a EsadeCreapolis

A les 20h. “Responsabilitat Social: Camins cap a una exitosa relació entre empresa i ONG” a EsadeCreapolis.
Una conferència presidida per Jil van Eyle, economista i creador del “Teaming”, Màrius Serra, autor de “Quiet” i Cécile de Visscher, directora de Nexe Fundació, entre d’altres. Un punt de trobada entre administració pública, empresaris i el tercer sector. Aforament limitat.

20 D’OCTUBRE: Granollers es mou el 20 del 10 a les 20

L'exposició es mou a la Fàbrica de les Arts Roca Umbert de Granollers i s’inaugurarà el dia 20 a les 20h. L'exposició, amb les 24 fotografies de Jordi Ribó, es podrà veure fins el 5 de Novembre a la nau "Dents de Serra" del centre. Presentació a càrrec de Màrius Serra, Jordi Ribó i Cécile de Visscher.

6 DE NOVEMBRE: I per fi... la GRAN SUBHASTA de Mou-te!

Subhasta de les fotografies, de gran format, del fotògraf Jordi Ribó, de tots els artistes que van participar al concert del 14 de juny. A la Fàbrica de les Arts Roca Umbert de Granollers a les 19:30 h. L'acte serà conduït per Màrius Serra i comptarà amb la presència d'alguns dels protagonistes de les fotografies. Les peces les podeu veure al web www.moutepelsquiets.cat.