Neix Gestverd, un nou servei de taxis a la carta adaptats

A finals de desembre va ser presentada públicament a Barcelona Gestverd, una empresa de taxis a la carta adaptats a las persones amb mobilitat reduïda, que vol oferir al client un taxi segons les seves necessitats i demandes.

Manel Malleu, director general de Radio Taxi Central de Catalunya (RTCC), va recordar en l’acte de presentació de Gestverd, la greu problemàtica que es viu a Espanya davant la manca de transport adaptat per a persones amb problemes de mobilitat. "El Reial Decret del Transport fixa en un mínim del 10% de la flota total de taxis, el nombre de taxis adaptats que hi ha d’haver en una ciutat. Malgrat la xifra fixada, el percentatge de taxis adaptats a Barcelona i la seva àrea metropolitana no arriba al mínim requerit, el que fa que les persones amb mobilitat reduïda pateixin dia a dia greus carències i deficiències de qualitat de vida en relació al transport”, va explicar Malleu. "Aquesta és, avui, la pota més deficitària dins del sistema de transport públic accessible", va afegir.

El servei que ofereix Gestverd vol anar més enllà del d’altres empreses que tenen taxis adaptats a la seva flota. Com va explicar el Manlleu, "el servei de Gestverd va un pas més enllà i ofereix la possibilitat de cobrir, per exemple, un esdeveniment o, més a nivell quotidià, realitzar un servei de recollida i trasllat de medicaments de farmàcia pel client que per problemes de mobilitat no pugui desplaçar-se al lloc, entre d’altres molts serveis". "Estem oberts a incorporar nous serveis destinats a la satisfacció del client, volem que sigui el màxim beneficiari”, va afegir Manlleu.

La nova flota de taxis Gestverd, que està integrada en l’actualitat per 10 taxis, està completament adaptada a las noves tecnologies i incorpora la possibilitat de demanar un taxi a través d’aplicacions per a mòbils amb sistemes Android i iPhone sense cost algun pel client, entre d’altres sistemes de reserves automatitzades.

S’espera que pels propers anys s’incorporin prop de 50 Eurotaxis a la nova emissora.

Més informació:

www.gestverd.com