ESCLAT cerca persones per a un GAM per a persones amb paràlisi cerebral

L’Associació ESCLAT, federada a ECOM, està cercant persones per a la posada en marxa d’un Grup d’Ajuda Mútua (GAM) per a persones amb paràlisi cerebral. El perfil de persones que està buscant són persones amb paràlisi cerebral amb un alt nivell cognitiu que vulguin desenvolupar les seves aptituds per enfrontar-se a la realitat de la vida quotidiana de manera funcional i que tinguin ganes de relacionar-se i sentir-se recolzats per un grup de persones en situacions similars.

Actualment, l’existència de GAM’s per a persones amb paràlisi cerebral amb un alt nivell cognitiu és molt escassa. Sí que existeixen però GAM’s per als familiars d’aquestes persones. És per això, que ESCLAT vol potenciar-ne un on les persones amb paràlisi cerebral hi puguin participar.

ESCLAT, especialista en l’atenció de persones amb paràlisi cerebral certifica que ‘aquestes persones tenen capacitat per decidir i dirigir la seva vida i integrar-se socio-econòmicament en el seu entorn’. Precisament, la demanda d’un GAM de persones amb paràlisi cerebral va arribar a ESCLAT d’una persona que té aquesta discapacitat.

Hores d’ara, hi ha dues persones interessades en participar en aquest grup, que ja s’han reunit per definir els detalls de la posada en marxa. Ara només els cal més persones que hi vulguin participar.

Inicialment, el grup es reuniria el tercer dissabte de cada mes, de les 11 a les 12.30 h., aproximadament. La ubicació encara no està definida.

Més informació:
Gemma Blasco Mestres i Clara Martínez
Associació ESCLAT pro persones amb paràlisi cerebral.
Plaça del Guinardó, 8. Barcelona.
Tel: 93 433 40 66.
E-mail: gemma@esclatec.com