La importància de prevenir l'ictus

L'ictus és la segona causa de mort a Espanya, la primera en el cas de les dones. Es tracta també de la primera causa de discapacitat greu en les persones adultes. Conèixer els seus factors de risc i controlar-los és bàsic.
El proper dissabte 21 d'abril a les 11 hores tindrà lloc a la sala d'actes de l'Edifici Europa, a Madrid, el Cicle de Conferències sobre l'ictus i la fibril·lació auricular, que estarà conduït pel Dr Luis Gutiérrez, presentador de l'espai "Saber Vivir" del programa "La mañana de la 1" de TVE, amb la participació de tres especialistes.
Aquesta iniciativa, promoguda per l'Observatori de l'Ictus, adreçada a pacients afectats, familiars i al públic en general té l'objectiu d'informar, conscienciar i sensibilitzar la població sobre els ictus, la fibril·lació auricular com un dels seus principals factors de risc i la importància que té la prevenció.

El Cicle de Conferències sobre l'ictus i la fibril·lació auricular s'ha dut a terme a Sevilla i Madrid, i continuarà a Barcelona i Bilbao durant el mes de maig.

DIA: Dissabte 21 abril 2012
HORA: 11:00-12:00 hores
ON: Sala d'actes de l'Edifici Europa: Avda d'Aragó n º 30 (prop de la Plaça de l'Ajuntament i de l'Estadi Mestalla)