ECOM present a la III Jornada UNIDISCAT (Universitat i Discapacitat a Catalunya)

El proper 23 de maig, Antonio Guillén, president d’ECOM participarà a la III Jornada UNIDISCAT (Universitat i Discapacitat a Catalunya), que organitza el Consell Interuniversitari de la Generalitat de Catalunya. La seva intervenció serà en el marc d’una taula rodona sota el títol ‘La universitat catalana vista des de les entitats’, i en què també intervindran representants de l’Associació Catalana de Dislèxia i de l’ONCE.
El dispositiu UNIDISCAT, en què col•labora tot el dispositiu universitari català, te com a objectiu garantir la no exclusió dels estudiants amb discapacitat i promoure el suport que necessita el professorat. La III Jornada UNIDISCAT té com a finalitat oferir alguns exemples de bones pràctiques que les universitats del sistema català, públic i privat, han desenvolupat els darrers anys, tot posant l’accent en els objectius fixats, els col•lectius implicat i la valoració dels resultats obtinguts. Es tracta d’un mecanisme per retroalimentar el mateix sistema UNIDISCAT, per millorar la coordinació entre universitats i les iniciatives de futur de la Secretaria d’Universitats i Recerca en aquesta matèria, i per poder fer una correcta programació de nous projectes per als propers anys.
Des d’aquesta notícia us enllacem al web de la Generalitat de Catalunya on podeu consultar el programa de la jornada i formalitzar la inscripció.
La data límit d’inscripció és el 20 de maig.
Aquesta jornada tindrà lloc a l’Aula Magna de la Facultat de Filosofia i Geografia i Història (c/ Montalegre, 6) de Barcelona, en horari de les 9 a les 14.15 hores.