El SIL Barcelona d'ECOM col·labora amb el punt Òmnia Xarx@ntoni

El Servei d’Inserció Laboral (SIL) de Barcelona de la Fundació ECOM ha engegat una col·laboració amb el punt Òmnia Xarx@ntoni per tal de facilitar l’accés de les persones usuàries del servei a les eines TIC per a la recerca de feina.

Des del passat 1 de juny, set persones estan participant en una formació personalitzada en tecnologies informàtiques com a part del seu itinerari d’inserció laboral. Gràcies a la col·laboració del punt Òmnia de Xarx@ntoni s’han definit els continguts i els suports que cada persona necessita per facilitar-li el maneig de les eines TIC aplicades a la recerca de feina.

Òmnia és un programa d’intervenció social que, amb l’ús de les eines TIC com a instrument, cerca millorar i afavorir, tant individualment com col·lectiva, la inclusió i la vinculació de les persones a la comunitat.

Amb aquesta col·laboració es pretén augmentar la participació de les persones amb discapacitat en els recursos de Barcelona i establir lligams amb la resta de dispositius per aconseguir els objectius d’integració i cohesió social.