ADISPRAT organitza el 2n. Concurs de Fotografia

L’associació ADISPRAT, Associació de Persones amb Disminució del Prat, organitza, juntament amb la col·laboració de l’Ajuntament del Prat de Llobregat, el 2n. Concurs de Fotografia “Accessibilitat al Prat de Llobregat”.

El contingut de les fotografies ha de tenir relació amb l’accessibilitat en tots els àmbits (via pública, mobiliari urbà, edificis i comerços, transport, mobiliari i utensilis accessibles, accessibilitat visual...). L’objectiu és destacar solucions accessibles que creieu que són dignes de tenir en compte, ja que faciliten la participació de les persones en la societat. El context general de les fotografies ha de ser la ciutat del Prat de Llobregat.

Hi poden participar totes les persones que ho vulguin, professionals o aficionades a la fotografia, de qualsevol nacionalitat i que resideixen a Espanya.

El període de participació acaba el 10 d’octubre i el veredicte es farà públic el dimarts 14 d’octubre de 2008.

Les fotografies s’han d’enviar a ADISPRAT, Centre Cívic Sant Jordi-Ribera Baixa c. de Dolors Ibárruri, 45 08820 el Prat de Llobregat. El primer premi obtindrà 500 €, el segon 250 €, el tercer 125 € i el quart 100 €.

Per més informació podeu trucar al Tel. de l’entitat, 933 741 580 i preguntar per Loli Serrano.