Segon Ral·li d’Autobusos Clàssics de Barcelona a Caldes de Montbui

TMB APROPA LA MOSTRA D’AUTOBUSOS CLÀSSICS A LES PERSONES AMB MOBILITAT REDUÏDA

Aquest cap de setmana Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) participarà a la segona edició del Ral•li d’Autobusos Clàssics de Barcelona a Caldes de Montbui, d’una banda, fent una exposició dels vehicles antics a l’Avinguda Maria Cristina i de l’altra fent un recorregut del ral•li de Barcelona a Caldes de Montbui, que passarà per diferents municipis.

Aquest any TMB ha volgut fer un esforç per apropar la mostra de vehicles a les persones amb mobilitat reduïda, i gràcies al patrocini d’Atendo/Renfe a l’exposició es comptarà amb una plataforma salvaescales vertical que permetrà que les persones amb mobilitat reduïda puguin tenir visibilitat de l’interior dels vehicles des de l’exterior. Així mateix, es comptarà amb voluntaris d’ACEMA, que donaran suport a les persones amb mobilitat reduïda en el recorregut pels vehicles antics.

La mostra estarà instal•lada el dissabte, 19 de març, de 15.30 a 20 hores, i el diumenge, 20 de març, de les 9 a les 10.30 hores.

El diumenge al matí, les persones que ho vulguin podran fer el trajecte de Barcelona a Caldes de Montbui a bord d’un dels autobusos antics, adquirint un clauer commeratiu per valor de 5 euros.