ECOM participarà a la manifestació d’aquest diumenge en contra dels pressupostos antisocials

Aquest diumenge, 24 de novembre, ECOM se sumarà a la manifestació que la plataforma Prou Retallades, integrada per moviments socials i sindicats, ha convocat, juntament amb altres sindicats, a tota Catalunya sota el lema ‘Aturem els pressupostos antisocials’. Aquest és una acte de protesta contra les retallades, l’atur, l’augment de la pobresa i la desigualtat social, i de rebuig a la reforma de les pensions, i totes aquelles decisions que estan prenent els governs de l’Estat i el de la Generalitat i que ens estan portant a situacions límit a tota la ciutadania i en especial a aquells col•lectius que estem en una situació de major vulnerabilitat.
ECOM ha fet una crida a les seves entitats membre, que són més de 180, als seus usuaris i als professionals que hi treballen per aglutinar el màxim de gent i fer present en aquest acte unitari dels moments socials la demanda del col•lectiu de la discapacitat física perquè es posi fre a les retallades que estan posant en perill l’exercici dels drets i la qualitat de vida de les persones.
ECOM serà present a la manifestació de Barcelona, que es farà el 24-N, a les 12 hores a Passeig de Gràcia/Diagonal, però convida també les seves entitats federades amb seus a altres territoris de Catalunya a sumar-se a les convocatòries que es fan arreu del territori català.
ALTRES CONVOCATÒRIES
GIRONA. Manifestació el diumenge 24 de novembre a les 12'00h. Sortida de Plaça Independència.

TARRAGONA. Manifestació el dissabte 23 de novembre a les 18'30h. Sortida de Plaça Imperial Tarraco (final de la Rambla Nova).

LLEIDA. Manifestació dissabte 23 de novembre a les 18.00 h. Sortida de la plaça Ricard Viñes.

TORTOSA. Concentració el divendres 22 de novembre a les 18'00h. Davant la Delegació de Govern de la Generalitat (c/Montcada).

VIC. Concentració el divendres 22 de novembre a les 10'30h. A la porta del Consell Comarcal d'Osona (c/Historiador Ramon d'Abadal, 5 -Edifici del Sucre-).

TERRASSA. Manifestació el divendres 22 de novembre a les 18.30h. Rambla d'Egara (entre c/Ireneu i c/Grànius).

SABADELL. Manifestació el divendres 22 de novembre a les 18.30h. Rambla de Sabadell cantonada c/Alfons XIII.

MATARÓ. Concentració el dijous 21 de novembre a les 18.00h. Davant l'ajuntament (La Riera, 48).