Èxit de la campanya 'Una poma solidària'

La Fundació Esclerosi Múltiple (FEM) va organitzar els passats 4 i 5 d'abril una nova edició de la campanya solidària 'Una poma per la vida', que aquest any ja ha estat la vuitena. Un any més la ciutadania va mostrar la seva solidaritat vers les persones que tenen esclerosi múltiple, discapacitat que afecta més de 4.000 famílies a Catalunya, adquirint ‘la poma solidària’ a algun dels supermercats Condis del territori català. El recompte de vendes encara no està tancat però s’espera assolir les 30.000 pomes venudes de l’any passat.

‘Una poma per la vida’ és una campanya que té com a objectiu sensibilitzar l’opinió pública respecte l’esclerosi múltiple i consisteix a convocar la ciutadania a qualsevol dels 400 supermercats de la cadena Condis i convidar-la a adquirir una poma solidària per 1,5 euros. L’esclerosi múltiple afecta actualment a més de 4.000 famílies a Catalunya.

Els diners recaptats aquest any amb aquesta iniciativa seran destinats a la creació d’una beca convocada pel CEM-CAT, i dotada amb 40.000 euros, que sota el nom de ‘Miquel Martí Pol’ incentivarà la investigació a grups de recerca novells.