Obre les portes Avante, el primer saló per a l’autonomia personal i la qualitat de vida

El recinte de Fira de Barcelona acull des d’avui, 5 de juny, i fins dissabte, ‘Avante’, el primer saló per a l’autonomia personal i la qualitat de vida, un saló multisectorial que reuneix tots els agents del sector de la discapacitat per promoure el coneixement, desenvolupament i comercialització de noves tecnologies, productes i serveis que millorin l’autonomia personal i qualitat de vida de les persones.
El saló Avante té estructurada la seva oferta comercial en cinc grans àmbits: solucions i innovacions tècniques; assistència i serveis especialitzats; llar i família; accessibilitat i mobilitat urbana; i vida, societat i empresa.
Durant els tres dies que restarà obert el saló, tindran lloc també jornades i conferències, es podrà visitar un àrea d’exposició de I+D+I amb les últimes innovacions tecnològiques al servei de la discapacitat, i l’exposició Hogar Avante, una casa adaptada i equipada amb productes i sistemes per fer la vida més fácil a les persones dependents.
Les persones que tenen un grau de discapacitat igual o superior al 33% reconegut tenen un descompte especial en la tarifa d’accés al saló. L’entrada general té un cost de 10 euros, i l’especial, per a persones gran i persones amb discapacitat, 6 euros.