La web 'paralímpicos.es' oferirà 'on line' els resultats dels esportistes espanyols participants a Pekin

El Comitè Paralímpic Espanyol ha creat un apartat especial a la seva pàgina web 'www.paralimpicos.es', on actualitzarà, en temps real, els resultats que obtinguin els esportistes espanyols que participen als Jocs Paralímpics de Pekin 2008, que comencen el proper dissabte 6 de setembre.

A través de la secció Notícies, el Comitè oferirà tot tipus d'informació relacionada amb els esportistes espanyols que participen a Pekin. A més, les seccions Resultats i Medaller s'actualitzaran tan bon punt el Comitè Organitzador faci oficials els resultats obtinguts.

La pàgina web també oferirà una galeria d’imatges que s’anirà actualitzant diverses vegades al dia amb fotografies actuals dels Jocs Paralímpics que els usuaris es podran descarregar en imatges d’alta qualitat.

Altres informacions d’interès relacionades amb Pekin 2008 que es poden consultar en aquest apartat especial, són l’eslògan dels Jocs, els dies de competició, els esports, les seus de competició, les proves, els països participants, els diferents grups de discapacitat, el número de mitjans de comunicació acreditats, els voluntaris, el total d’espectadors estimats i els controls de dopatge.

Font: Solidaridad Digital