TRACE i Ambtwo impulsen motxilles reflectants per prevenir els accidents de trànsit

Per tal de prevenir els accidents de trànsit dels usuaris que circulen en bicicletes, motos, patins així com aquelles que ho fan a peu (escolars, senderistes...) l’Associació Catalana de Traumatisme Cranioencefàlics i Dany Cerebral (TRACE) i Ambtwo (entitat impulsada per dones emprenedores) han posat en marxa una iniciativa que consisteix en la distribució d’una funda reflectant per a la motxilla perquè aquests tipus d’usuaris de les carreteres es facin veure. Aquesta campanya de prevenció porta per lema ‘Posa-te-la! La teva vida no està en joc!

Aquesta campanya ha estat ideada perquè si bé l’ús d’una armilla d’alta visibilitat és una bona manera de prevenir accidents, cal tenir en compte que quan es duu una armilla i et penges una motxilla a l’esquena les bandes reflectants queden ocultes. Per a aquests casos, la funda que estan promocionant TRACE i Ambtwo és una bona solució.

Aquestes entitats recomanen que aquesta funda, que està confeccionada amb materials homologats, es faci servir durant tot el dia però especialment durant les hores de poca llum i a les nits. Es tracta d’una funda lleugera, còmoda de portar i que no dóna calor. Hi ha dos models diferents: una d’impermeable i una altra estàndard (feta del mateix teixit que les armilles reflectants).

Les fundes es poden adquirir a la seu de l’Associació TRACE, situada al carrer Rector Triadó, 51 bis, de Barcelona.

Més informació:
TRACE, tel. 93 325 03 63 i info@tracecatalunya.org. www.tracecatalunya.org

Ambtwo
ambtwo@ambtwo.com i www.ambtwo.com