La Fundació ECOM rep el Guardó a la Responsabilitat Social que atorga CEPTA

El passat divendres, la Fundació ECOM va rebre un dels guardons CEPTA, concretament el Guardó a la Responsabilitat Social, en el marc de la Nit Empresarial que va tenir lloc al Palau Firal i de Congressos de Tarragona sota el lema ‘2018. Tret de sortida’.

Aquests premis els atorga CEPTA (Confederació Empresarial de la Província de Tarragona) i el jurat de la Nit Empresarial a aquelles empreses de les comarques de Tarragona que han destacat, durant el darrer anys, en diversos àmbits de la societat.

En nom d’ECOM va recollir el premi Xavier Nogués, membre de la Junta Directiva d’ECOM, on participa com a membre de l’entitat federada Acció Cívica Anti Barreres Socials del Camp de Tarragona (ACABS). També va assistir a l’acte la responsable de l’àrea de laboral d’ECOM, Mireia Martínez.

LA RESTA DE GUARDONS

L'esdeveniment empresarial va premiar amb el 'Guardó d'Honor CEPTA 2017', en aquesta ocasió, al grup empresarial Hife SA, fundat a Tortosa l'any 1915. La resta de guardonats de la vetllada van ser: Pacte Camp de Valls (Guardó a la promoció d'activitat empresarial); Domini de la Cartoixa (Guardó a l'economia col·laborativa); SCA España (Guardó a l'economia social); Jigsaw British School (Guardó a la creació d'ocupació); Autocars Nika SL (Guardó a l'empresa familiar); Mas Foraster 1923, SL (Guardó a l'emprenedoria); Movertis (Guardó a la innovació/ noves tecnologies); Sindar Europea SL (Guardó a la internacionalització); Dow Chemica Ibérica SL-50 aniversari (Guardó a la trajectòria empresarial); i Carburos Metálicos (Guardó a l'empresa destacada).

La trobada va incloure també el lliurament d'altres distincions, com ara el 'Reconeixement Especial 40 anys CEPTA' al primer president de l'entitat, el reusenc Francesc Llevat i Briansó. Pel que fa a les entitats reconegudes que lliuren les associacions vinculades a CEPTA, aquestes van ser Frutas y Piensos Inmaculada, Impremta Ramon, els Serveis Sanitaris de Tarragona, el Taller Civit i Cero Punto Cerrajeros. I finalment, Alimentos Biológicos Oleander, Hermanos Guasch, Ingeniería y Montajes Electroneumàticos, Sistemes Integrals de Refrigeració, Mainserfoc i Tecnocat 21 van rebre també un reconeixement per la seva fidelitat.