La FEM cerca voluntaris per la campanya 'Una poma per la vida'

La Fundació d’Esclerosi Múltiple està cercant voluntaris per als propers 12 i 13 de març, per a què col·laborin en la campanya ‘Una poma per la vida’, una iniciativa solidària envers les persones afectades d'esclerosi múltiple, que la FEM organitza des de fa uns anys i a la que col·labora la cadena de supermercats Condis. Aquesta iniciativa té com a objectiu sensibilitzar l’opinió pública respecte una problemàtica amb la que conviuen prop de 6.000 famílies a Catalunya així com recaptar fons per a la fundació.

COM PODEU COL·LABORAR?

El paper dels voluntaris que participin en aquesta campanya serà demanar col·laboració als clients i clientes dels supermercats Condis convidant-los a comprar un poma, una fruita que ha esdevingut símbol de salut.

La FEM està buscant voluntaris de qualsevol punt de Catalunya (la cadena Condis compta amb supermercats arreu del territori català) per al 12 i 13 de març, dies en què es durà a terme la campanya.

Les pomes solidàries s’ofereixen als clients dins d’un sobre de paper imprès especial per a aquesta campanya en el qual s’explica què és la FEM i el motiu de la campanya. El mateix sobre porta un codi de barres que al passar per caixa l’import de la donació es destina íntegrament a la causa.

Més informació:
Fundació Esclerosi Múltiple (FEM)
Contacte: Mercè Sancho
Tel: 902 11 30 24
A/e: msancho@fem.es