Torna el No Limits Barcelona el 30 d'abril, la festa de la conducció sense barreres

PERSONES CONDUCTORES AMB DISCAPACITAT FÍSICA I DE VEHICLES ECOLÒGICS PODEU INSCRIURE-US ENTRE L’1 I EL 26 D’ABRIL. A MÉS, COM CADA ANY, EL 'VILLAGE' ACOLLIRÀ DURANT TOTA LA TARDA ACTIVITATS LÚDIQUES, INCLUSIVES I GRATUÏTES PER A TOTA LA FAMÍLIA

El proper 30 d’abril, tindrà lloc la tercera edició del No Limits, l’esdeveniment que porta a Barcelona aquesta prova automobilística sense barreres, en la qual es posen en joc l’orientació i l’estratègia. Oberta a la participació de conductors amb discapacitat física i conductors de vehicles ecològics, és una ocasió immillorable per passar-ho bé, en igualtat de condicions amb la resta de participants, tot gaudint de la ciutat de Barcelona un dia de primavera.

Com cada any, la prova es desenvoluparà pels carrers la ciutat de Barcelona, i el 'Village' –lloc de sortida i arribada dels i les participants- s’instal·larà al Moll de la Marina, on hi haurà activitats diverses adreçades a un públic familiar al llarg de la tarda i una exposició d’stands d’empreses i projectes del món de la discapacitat i de la conducció ecològica.

En aquesta mateixa pàgina us enllacem a un vídeo resum i a les fotografies de l’edició 2015.

Com s’hi participa?

El NLMT és una prova esportiva d’orientació i estratègia, és a dir, no guanya qui va més ràpid, sinó qui escull millor el circuit. Per participar amb el vostre vehicle cal que formeu un equip de pilot i copilot (de més de 12 anys). La prova té una durada de dues hores i consisteix a passar per 8 Controls de Pas d’un total de 20 que hi haurà distribuïts per Barcelona.
Per obtenir la millor puntuació cal passar pels Controls de Pas que tinguin menys afluència, però això no es pot saber fins al final. Per tant, es tracta d’intentar preveure els moviments de la resta de participants i passar pels Controls que es considerin més estratègics.

Els equips han d’arribar al parc tancat -al 'Village'- a les 15h i l’entrega de trofeus serà a les 19.30h.

Les inscripcions ja es podran formalitzar a partir del 1 d’abril al web www.rallyclassics.eu (trobeu també l’enllaç a la dreta d’aquesta pàgina).

El preu de la inscripció és de 30€ (s’inclou el Passaport NLMT, els dorsals, dues samarretes, entre d’altres), tot i que les persones que indiqueu que veniu de part d’ECOM podeu gaudir d’una beca a cost zero.

Qui no vulgui participar a la prova automovilística, pot igualment gaudir d’una jornada festiva i inclusiva amb les activitats que es duran a terme a partir de les 16h al 'Village', a càrrec d'entitats i organitzacions diverses.

Impulsada per Rally Classics i ECOM, No Limits compta cada any amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona; el passat 2015 va ser catalogada com a bona pràctica per l’Observatori Europeu Ciutats i Pobles per a Tothom.