‘Jornades de Dependència. Qualitat i bones pràctiques en l’atenció dels serveis socials a la dependència’.

El Col·legi de Diplomats de Treball Social i Assistents Socials de Catalunya organitza el proper 11 de novembre, de les 10 a les 14 hores, al Centre Sociosanitari CatalunyaCaixa de la Vall d’Hebron, les ‘Jornades de Dependència. Qualitat i bones pràctiques en l’atenció dels serveis socials a la dependència’.

En el marc d’aquest acte es durà a terme la conferència ‘La millora de la qualitat de serveis a través de l’acreditació’, a càrrec de Pilar Solanes, subdirectora general de Programació i Avaluació de l’Institut Català d’Assistència i Serveis Socials de la Generalitat de Catalunya (ICASS) i Xavier Canals, tècnic de qualitat de l’ICASS.

Així mateix, Lourdes Zanuy, Estefania Revés i Alberto Caballero, membres del Col•legi de Diplomats en Treball Social i Assistents Socials de Catalunya parlaran de les Orientacions bàsiques en l’elaboració del PIA (Pla Individual d’Activitats) des del Treball Social. Aquesta exposició serà presentada per Jordi Tudela, director del PRODEP (Programa per a l'impuls i l'ordenació de la promoció de l'autonomia personal i l'atenció de les persones amb dependències) de la Generalitat de Catalunya.

Cal confirmació d’assistència trucant al 93 318 55 93 o bé enviant un correu electrònic a catalunya@tscat.cat.