ECOM serà present al IV Congrés del Tercer Sector

A partir de demà i fins el 29 de novembre inclòs, el Centre de Convencions Internacional de Barcelona (CCIB) acollirà la quarta edició del Congrés del Tercer Sector, que organitza La Taula d’Entitats del Tercer Sector Social de Catalunya, enguany sota el lema ‘Avançar en igualtat i drets socials’. ECOM, com a entitat membre de La Taula, hi serà present amb un stand a l’espai expositiu destinats a les entitats del Tercer Sector. Ens trobareu a l’stand número 5 de la Planta 0 del CCIB.
ECOM també serà visible al congrés a través del seu vídeo Scene Mob ECOM, que serà projectat durant els dies del congrés juntament amb altres vídeos que han estat seleccionats d’entre produccions fetes per entitats socials. Aquest vídeo està també nominat als Premis als millors vídeos produïts per entitats socials, que el congrés ha convocat en aquesta edició. El dia 28 a la tarda se sabrà quins són els vídeos guanyadors i es farà el lliurament dels premis.
Aquest IV Congrés ha de suposar un nou pas endavant perquè el Tercer Sector Social esdevingui un sector més fort, més compromès, més reconegut i més influent. El Congrés pretén ser l’espai de trobada, de reflexió i de projecció del Tercer Sector Social català per poder donar una millor resposta al conjunt de desafiaments que la societat i el moment actuals ens plantegen.
En el web del congrés podeu consultar el programa complet de debats i experiències que hi tindran lloc.