La Fundació ECOM, com a representant del Grup Incorpora Catalunya, signa un conveni amb TMB

La presidenta de la Fundació ECOM, Maria José Vázquez, en representació del Grup Incorpora Catalunya, el director corporatiu de TMB, Jaume Tintoré, i el director d’integració social de la Fundació ‘La Caixa’, Marc Simón, van signar ahir un conveni en virtut del qual l’ens que gestiona el transport públic de Barcelona s’adhereix al Programa Incorpora, el programa de foment de l’ocupació de l’Obra Social ‘La Caixa’.

Aquest conveni té l’objectiu d’afavorir, a través de polítiques i accions concretes, una major incorporació al món laboral dels col·lectius amb més dificultats per trobar una feina, com ara persones amb discapacitat, aturats de llarga durada o dones víctimes de violència de gènere.

Actualment, la Fundació ECOM té convenis vigents de col·laboració, a través del Programa Incorpora, amb les següents empreses: Ambulancias Condal S.L, Transport Sanitari de Catalunya, Universitat Oberta de Catalunya (UOC), CLECE S.A., Miquel Alimentació Grup S.A., Fitman S.A. (Grup MRW), Eat Out Group S.L., Curtidos Codina, Comercial Comelles, Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), Carrefour, Grupo Eulen, Actual Vic S.L., Port Aventura, Carnicas Solà S.A., Serveis Auxiliars a la Sanitat-Agrupació Interessos Econòmics, Consorci Hospitalari de Vic, CS Establiments S.L (Condis), Banco Vitalicio de España, La Estrella, Grupo Generali España, Aramark, Coordinació i Assessorament de Projectes Integrals S.L. i Telepizza.