Cerca de persones amb Pòlio per a projecte fotogràfic

Un estudiant de l’últim any de fotografia de la Universitat Middelsex, de Londres, està treballant, en col•laboració amb un professor de la Universitat de Salamanca, en un projecte fotogràfic sobre la Poliomelitis a Espanya, amb l’objectiu d’elaborar un llibre monogràfic sobre la Poliomielitis i la Post-pòlio, que serveixi d’arxiu documental històric sobre aquesta patologia.
El projecte consisteix en realitzar un recull de retrats de persones afectades per la pòlio o la post-pòlio, que permetin veure com aquesta patologia ha afectat el cos de les persones passats els anys de conviure amb les seqüeles. Aquest projecte vol ser una reivindicació del que va passar abans i després de la vacuna de l’època de les epidèmies en aquest país.
De moment, ja són unes 20 les persones amb pòlio i post-pòlio que estan participant en aquest projecte. Aquelles persones que també estiguin interessades en participar-hi poden contacte amb Bernat Millet a través del correu electrònic milletberni@gmail.com o el telèfon 695 53 83 53 / 679 87 09 57.
Aquest projecte ha arribat a ECOM a través de l’entitat federada Associació de Pòlio i Post-pòlio de Catalunya, amb seu a Bellpuig (Lleida).