Satisfacció de la col·laboració entre ECOM i el GRUPO CLECE per totes les parts

GRUPO CLECE col·labora amb ECOM amb contractacions i formació de reciclatge professional

ECOM i el seu Servei d’Inserció Laboral (SIL) ha reprès la col·laboració amb l’empresa GRUPO CLECE, iniciada a Tarragona el 2015 a través de la intermediació feta per a la cobertura de vacants a la zona. Arran d’aquest contacte l’equip tècnic de Servei d’Inserció Laboral situat a la província de Barcelona es va reunir amb l’empresa per ampliar l’àmbit geogràfic de col·laboració.

En el que portem d’any 2016, la col·laboració entre GRUPO CLECE i el SIL de Barcelona s’ha concretat en la contractació indefinida de dues persones -una dona a Terrassa com administrativa i una altra dona com a netejadora a Valls-, de la qual totes les parts estem molt satisfetes.

Amb GRUPO CLECE també s’ha realitzat una formació de reciclatge professional d’un participant del SIL de Sant Adrià, que ha servit a aquesta persona per tornar a tenir contacte amb la neteja, després de 10 anys de no treballar en aquest sector.

Ha estat una formació pràctica de 56 hores de durada, que s’ha dut a terme entre el 29 de març i el 15 d’abril a la tarda, a la Fundació Hospital Esperit Sant de Santa Coloma de Gramenet, on l’Antonio F. P.L. ha tingut l’oportunitat de perfeccionar certes habilitats, com ara la utilització de maquinària industrial pel tractament de superfícies.

El propi Antonio F.P.L. ha manifestat: “Estic molt content per aquesta oportunitat i pel servei que doneu [a ECOM]”. De la mateixa manera, la valoració de l’empresa també ha estat molt positiva i ha destacat la capacitat i disposició per al treball de l’Antonio, i les seves ganes d’aprendre.

L’Antonio F.P.L. participa en els Serveis Integrals d’Orientació, Acompanyament i Suport a la inserció de les persones amb discapacitat i/o malaltia mental (SIOAS), que desenvolupa la Fundació Ecom anualment en diferents territoris de Catalunya, un programa d’un any de durada que finalitza el mes de juny d’enguany i del qual és responsable el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya.

Els SILs d’ECOM tenen com objectiu incrementar el grau d’ocupabilitat i la inserció laboral de les persones amb diversitat funcional; agraïm especialment a Rafael Pérez i tota la resta de personal del Departament de Recursos Humans del GRUPO CLECE per la predisposició mostrada en tot moment per col·laborar amb ECOM. Així mateix, a Carina Martí, tutora de pràctiques de l’Antonio en l’Hospital, per la coordinació que establerta durant tot el procés formatiu.