L’entitat federada AVAN nomena nova gerent

Lídia Gil, fins ara responsable de relacions institucionals, captació de fons i voluntariat, va ser nomenada gerent pel Patronat i la Junta de l’entitat el passat 20 de juny.

La nova gerent al capdavant de l’equip professional, que en l’àmbit acadèmic té estudis de relacions públiques, protocol i relacions institucionals, obre un nou període de consolidació de l’AVAN al Vallès, amb les seus de Sabadell, Terrassa, Sant Cugat del Vallès, Rubí i Castellar del Vallès com a centres de referència en la rehabilitació neurològica.

Un dels principals objectius de Gil és el d’incrementar les relacions institucionals, per afavorir nous acords de col·laboració que permetin donar continuïtat a la missió de l’AVAN, potenciar la innovació, la qualitat i la recerca, així com la millora continua que faci l’AVAN sostenible econòmicament per generar més impacte social.

L’any 2016 coincideix amb la celebració dels 23 anys d’història i l’AVAN continua donant suport a les persones afectades per demències, pàrkinson, esclerosi múltiple, alzheimer, ictus i moltes altres malalties d’origen neurològic i també als seus familiars. L’any 2015 es van atendre 893 persones en les diverses seus, amb un equip tècnic format per 49 professionals i un equip de més de 350 voluntaris.