ECOM crea una comissió per treballar el futur Codi d’Accessibilitat de Catalunya

Com us vam informar, el passat 14 d'abril ECOM va assistir a la trobada anual del Consell per a la Promoció de l'Accessibilitat del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, ja que som membres d'aquest Consell. (Trobareu la notícia publicada en el següent enllaç: http://www.ecom.cat/catala/e61a_noticies.php?id=01661).

Durant aquesta trobada, se'ns va comentar que en breu ens farien arribar els esborranys del futur Decret de desenvolupament de la Llei catalana 13/2014 d'Accessibilitat (l’ anomenat Codi d’Accessibilitat). Us informem que ja hem rebut els dos primers capítols. Concretament, el capítol 2 sobre l’accessibilitat al territori i el capítol 5 que fa referència a l’accessibilitat als productes.

Des d’ECOM hem creat una comissió amb l’objectiu de treballar aquest primer lliurament. Hem de tenir en compte que des del Consell se’ns aniran enviant els diferents capítols que formaran el Codi d’Accessibilitat i que tenim un mes, aproximat, per fer aportacions. El termini per fer les aportacions als capítols 2 i 5 finalitza el 25 de maig.

En el primer enllaç adjunt trobareu el formulari per apuntar-vos a aquestes comissions de treball.

Així mateix, en l'altre enllaç adjunt trobareu els capítols 2 i 5 per tal que els pugueu consultar abans de les reunions de treball.

Com sempre, animar-vos a tots i totes a participar en la construcció conjunta del nou Codi d’Accessibilitat, del que pot dependre en gran mesura l'exercici dels nostres drets els propers anys.