Nou programa d’assessoraments gratuïts per promoure l’ús de la formació bonificada adreçat a les entitats d’ECOM

S’OFEREIX EN COL·LABORACIÓ AMB LA CONFEDERACIÓ, A LA QUAL PERTANY LA PATRONAL ECOM

ECOM, en col·laboració amb La Confederació, i en aliança amb les organitzacions del sector especialitzades en formació, ofereix a les seves entitats federades un programa per promoure l’ús de la formació bonificada i afavorir així la formació continuada dels professionals que treballen en el sector d’atenció a les persones.
Aquest programa s’adreça a les entitats de menys de 50 treballadors/es que no hagin bonificat la quota de formació en el darrers dos anys. El que La Confederació i ECOM ofereixen a aquestes entitats a través d’aquest programa és assessorament personalitzat gratuït sobre l’ús de la formació bonificada; formació bonificable en detecció de necessitats formatives, gestió del crèdit de la formació...; i càpsules formatives a mida.

Les entitats interessades us podeu posar en contacte amb suport@ecom.cat (Eva Bonamusa), que us informarà més detalladament.

Aquest programa s’emmarca en la iniciativa Forma Empresa 50.CAT impulsada pel Consorci per a la Formació Contínua de la Generalitat de Catalunya.

La Confederació, Patronal del Tercer Sector Social de Catalunya, de la qual forma part la Patronal ECOM, és l’organització empresarial que representa a les entitats no lucratives que presten serveis d’atenció a les persones al nostre país.

En el seu conjunt La Confederació agrupa prop de 1.200 organitzacions i 45.000 professionals que, des d’una voluntat expressa no mercantil, ofereixen serveis en diferents àmbits d’activitat com per exemple el lleure educatiu i sociocultural, l’atenció domiciliària, les escoles bressol públiques, la intervenció social amb infants, joves, famílies i altres col·lectius en risc d’exclusió social, la discapacitat física, la discapacitat intel·lectual, la gent gran o l’atenció precoç, entre d’altres