Un nou diari especialitzat en l’Accessibilitat

L’Associació Sí Podemos va impulsar el bloc La Ciudad Accesible i el mantenia des del febrer del 2011. En continuïtat amb la política d’”Accessibilitat de Codi Obert” d’aquella iniciativa, des del 27 de gener manté el Periódico Digital de Accesibilidad Universal La Ciudad Accessible.

Dirigit per Antonio Tejada, en dues setmanes de vida el diari ja havia comptabilitzat gairebé 200 notícies publicades. En un moment de crisi per al sector de la comunicació, aquest mitjà informatiu és una aposta per l’accessibilitat per a tothom i la igualtat real d'oportunitats sense exclusions de cap tipus.

El diari s'organitza en set seccions principals -Portada, Social, Ciutat, Oci, Tecnologia, Educació i Internacional-. Cada secció inclou notícies sobre accessibilitat que es produeixen per àrees temàtiques.
A més d’estar especialitzat i recollir diàriament informacions i notícies publicades sobre l'accessibilitat, el diari digital d'Accessibilitat Universal La Ciudad Accesible també vol ser una eina ciutadana transparent, de denúncia social i de reconeixement públic a les bones pràctiques. Aquest nou mitjà, que vol complir amb les funcions de responsabilitat social, difusió i promoció de l’Accessibilitat Universal, la Usabilitat i el Disseny per a Tothom, està obert a les col·laboracions ciutadanes. Té una base de web 2.0 i està obert a col·laboracions de persones que vulguin escriure articles, notícies, reportatges, vídeo i foto denúncies, entrevistes, etc. Els usuaris i usuàries es poden registrar i publicar continguts i generar debats, converses, etc. així com enviar notes de premsa o informacions a:
periodico @ laciudadaccesible.com