Obertes les inscripcions per al III Congrés del Tercer Sector Social

Sota el lema ‘Sumem valors, construïm futur’, els propers 24 i 25 de març tindrà lloc el III Congrés del Tercer Sector Social al Centre de Convencions Internacional de Barcelona. La voluntat d’aquest congrés és reforçar els valors propis del sector per construir un futur amb més drets socials i més benestar per donar visibilitat a les entitats socials i per proporcionar-les un espai d’intercanvi, de coneixement, de projecció, de reflexió i de sensibilització.

Aquesta edició del III Congrés arriba amb una novetat important: una rebaixa d'un 20% en el preu respecte l’anterior congrés. Les persones membres de les entitats que formen part de les federacions sòcies de la Taula es beneficien d‘una reducció. El preu és de 48 euros, si la inscripció es realitza abans de l’1 de març (després d’aquesta data la inscripció al Congrés serà de 72 euros).

Per les persones que no formin part de cap entitat de la Taula el preu de la inscripció serà de 80 euros, si aquesta es realitza abans de l’1 de març, i de 100 euros si es fa després d’aquesta data.

La inscripció es pot formalitzar a través del web del III Congrés, on també podeu trobar més detalls sobre aquest acte.