Lliurats els Premis Accés Batxillerat 2013 de la Fundació Salas

ECOM HA FORMAT PART DEL JURAT EN AQUESTA CONVOCATÒRIA

El passat dijous 21 de novembre, la Fundació Salas va dur a terme el lliurament dels Premis Accés Batxillerat, els quals tenen l’objectiu de potenciar l’interès de les joves generacions per l’accessibilitat i el món de la discapacitat, i que premien els millors treballs de recerca realitzats per alumnes que cursen segon de batxillerat en qualsevol dels centres educatius de Catalunya. Marta Obdulia, gerent d’ECOM, com a membre del jurat d’aquests premis, va ser present en l’acte de lliurament.

Enguany, la guanyadora dels Premis Accés Batxillerat ha estat l’Alina Ribes, una estudiant de l’IES La Sedeta de Barcelona, amb un treball sobre l’ensinistrament de gossos per part de discapacitats. El segon classificat ha estat el projecte ‘Desenvolupament d’un dispositiu per recuperar la funció palpebral’, de Miquel Sierra Montoya i Roger Macaya Munell, alumnes de l’IES Leonardo da Vinci, de Sant Cugat; i el tercer, el projecte ‘Les dues cares de l’Asperger’, d’Esther Saumell Rodríguez, alumna de l’IES Milà i Fontanals, de Vilafranca del Penedès.

Els tres treballs premiats han rebut de la Fundació Salas 6.000 euros en total, a repartir entre l’autor, el tutor i el centre.

La Fundació Salas té com a missió la investigació, la difusió i l’aplicació de l’adaptabilitat dels habitatges i el seu entorn per tal d’afavorir l’autonomia de les persones amb discapacitat, en un sentit ampli.