Enguany la 4a Cursa Nocturna de la Primavera de L’Hospitalet, en benefici de Step by Step

El proper 27 d’abril amb motiu de la Festa de la Primavera de L’Hospitalet se celebrarà la 4ª Cursa Nocturna (a les 21:00 hores) a la ciutat de L’Hospitalet de Llobregat. Com ja es tradició, una part de la recaptació que s’obtingui amb la cursa es destinarà a una entitat sense ànim de lucre, que enguany serà la Fundació Step by Step, federada a ECOM.

A la 4a Cursa Nocturna hi ha dos possibles recorreguts, un de 5km i un altre de 10km, ambdós amb sortida des de Plaça Europa de L’Hospitalet. Amb la inscripció a la cursa es pot gaudir també de servei d’aparcament, guarda-roba, zona d’escalfament, servei de dutxes i vestuari, servei de massatges i un plat de fideuà.

Els preus d’inscripció depenen de la modalitat de la cursa i de si el corredor té xip groc o no.

-Cursa 10 km propietaris de xip groc Champion Chip: .........10 €
-Cursa 10 km amb lloguer de xip blanc: ...............................13 €
-Cursa 5 km propietaris de xip groc Champion Chip: ...........7 €
-Cursa 5 km amb lloguer de xip blanc: .................................10 €

Les inscripcions cal formalitzar-les a través del web de la cursa: http://www.cursanocturnalh.cat/

El recorregut de la cursa està totalment adaptat per poder-lo fer amb cadira o handbike. La Fundació Step by Step posarà a disposició el lloguer gratuït de handbikes per tothom que vulgui fer la cursa i no en tingui, fins a esgotar existències.

Des de la Fundació Step by Step també s’està cercant voluntaris que vulguin donar un cop de mà en temes operatius la mateixa nit de la cursa, per tal de poder donar un servei més complet als competidors. Les persones interessades en col•laborar poden enviar un correu a jromero@fundacionsbs.org.