Falta menys per la 2 ª edició de la Fira disCapacitat i Ocupació de Barcelona

SERÀ ELS DIES 30 I 31 DE MAIG AL PALAU DE CONGRESSOS DE MONTJUÏC I ES PODRÀ SEGUIR AL NOU CANAL TV FIRA PER INTERNET

Al juny de l'any passat es va celebrar la 1ª edició d'aquesta Fira disCapacitat i Ocupació, que té com a objectiu posar en contacte grans entitats, mitjançant els seus departaments de RRHH, amb persones que busquen feina i tenen una discapacitat -ja sigui física, psíquica o sensorial. En aquella ocasió van participar una mica més de 3.000 demandants d'ocupació amb discapacitat i es van donar cita grans entitats com Repsol, Red Eléctrica de España, Endesa, Grup Sifu, Vodafone, AXA, F. La Caixa, Orange, Banc Sabadell, Capgemini, Universia Grup Santander, Cuatrecasas, KPMG o Eroski.
Rosa Cuartero és la presidenta d'aquesta iniciativa, que va néixer amb caràcter anual y amb la qual es pretén agilitzar massivament els processos de selecció de l'empresa, ja que cada departament entra en contacte directe amb el candidat i pot fer allà mateix la primera entrevista, tot facilitant així els llargs i costosos processos abans de la contractació.

Nova forma de participació i de difusió

Aquest any, a més, la Fira es podrà seguir al Canal TV Fira per internet, l'enllaç del qual podeu trobar en aquesta pàgina.

Abans de la Fira s'elaboraran i s'emetran entrevistes amb persones participants i entitats. Des de l'organització conviden a aparèixer en aquest nou espai firal, que es calcula que veuran entre 100.000 i 150.000 persones només a Espanya.
A més, el nou Canal TV Fira retransmetrà l'esdeveniment en directe, els dies 30 i 31 de maig, des d'un plató a la mateixa fira, per a totes les persones que no puguin desplaçar-se al recinte. El Canal TV Fira va adreçat a persones amb discapacitat; delegats de les diferents entitats, empreses, fundacions, associacions, CEE, etc.; en general totes aquelles persones que per problemes de mobilitat o impossibilitat d'horari, no puguin acudir a la cita.

La passada edició de la Fira disCapacitat i Ocupació de Barcelona va superar les previsions inicials i va ser un èxit de participació. Amb aquesta nova eina virtual es pretén ampliar la difusió i la tasca que realitzen entitats que es donaran cita els pròxims dies 30 i 31 de maig. Amb aquest Canal TV, la Fira disCapacitat i Ocupació de Barcelona es converteix en la major fira d'ocupació i discapacitat de tot Europa en termes de la seva repercussió i inclusió social per a tothom.