La Fundació Nexe posa en marxa un Grup d’Acompanyament en el Dol

La Fundació Nexe, entitat federada a ECOM, acaba de posar en marxa un Grup d’Acompanyament en el Dol, adreçat a famílies (pares, mares, germans, avis...) que han perdut un infant amb discapacitat i també un Blog, vinculat a aquest grup: http://unllocperacompartir.blogspot.com/. Inicialment, aquest grup està adreçat a les famílies que estan vinculades a Nexe però si alguna família requereix d’aquest servei també s’hi pot adreçar. La Fundació Nexe fa gairebé 20 anys que atén als infants amb pluridiscapacitat de 0 a 4 anys i acompanyen les seves famílies a través de diferents activitats.

L’objectiu d’aquesta iniciativa de la Fundació Nexe, segons els seus promotors, és “oferir un espai on els participants s’acompanyin i donin suport en el procés de dol. Un temps per compartir, on sentir-se escoltats i compresos, on poder expressar el que senten, sense por a ser jutjats. Un lloc on poder avançar junts, cadascú al seu ritme, cap a refer la vida sense l’infant mort.”

Aquest grup estarà dirigit per una terapeuta familiar especialitzada en processos de dol i amb experiència amb famílies amb fills amb discapacitat i per una parella de pares que han perdut el seu fill, Jaume, que estan disposats a acompanyar a altres famílies.

La primera sessió tindrà lloc el dijous, 12 de novembre, a les 19 hores, a la seu social de la Fundació Nexe: c/Escorial, 169, de Barcelona. Cal confirmar l’assistència.
La periodicitat d’aquest grup anirà en funció de la disponibilitat dels participants. Tot i així, es preveu una trobada cada 15 dies o un mes, durant tot el curs escolar. La durada serà de 2 hores aproximadament.

Més informació: Fundació Nexe (Àngels), tel. 93 2894 64 23, info@nexefundacio.org.
http://unllocperacompartir.blogspot.com/.