Propera itinerància de l’exposició ‘Vides Diverses’ a Nou Barris

L’EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA D’ECOM ES PODRÀ VISITAR DEL 5 AL 29 DE DESEMBRE AL CENTRE CÍVIC ZONA NORD DE BARCELONA. EL DIMECRES 14 DE DESEMBRE TINDRÀ LLOC L’ACTE CENTRAL DE PRESENTACIÓ AMB XERRADES I EL VISIONAT DEL DOCUMENTAL.

El Centre Cívic Zona Nord de Barcelona acull des del 5 de desembre fins el dia 29 les 40 fotografies protagonitzades per persones amb discapacitat i experiència en vida independent que conformen l’exposició 'Vides Diverses' d'ECOM.

Acte de presentació i trobada el 14/12

El dimecres, 14 de desembre, a les 18h, tindrà lloc l’acte de presentació d’ECOM de l’exposició en aquest equipament. Inicialment, es projectarà el documental 'Vides Diverses'. Després prendrà la paraula Asendi NB, entitat federada a ECOM i amb seu al mateix districte que el centre cívic; tres persones de l’entitat exposaran la diversitat que hi ha dins la pròpia diversitat de la discapacitat tot explicant alguns aspectes de la seva vida diària amb discapacitat motriu, visual o auditiva. Després intervindrà Francisco Guerrero, membre del Club d’Atletisme Nou Barris, practicant d’esport i vicepresident del Consell Sectorial de Persones amb Discapacitat, que parlarà sobre esport i autonomia.
La darrera mitja hora de l’acte, que acabarà sobre les 20h., els i les protagonistes del documental 'Vides Diverses' obriran l’espai de col·loqui amb el públic.

L’impuls per promoure la Vida Independent continua

'Vides Diverses', l’exposició fotogràfica, és la continuació del projecte impulsat per les persones amb discapacitat física d’ECOM que, des del 2014, volen animar cada dia més persones a creure en les seves capacitats i prendre les regnes de la seva vida i les seves pròpies decisions. Després del documental també titulat 'Vides Diverses', el suport fotogràfic continua impactant el públic: defensa la diversitat i del dret a viure amb plena autonomia de les persones amb discapacitat física, desmunta estereotips i busca la bellesa i el sentit estètic que tenen totes les vides humanes.

Inaugurada fa un any, l’exposició 'Vides Diverses' ha itinerat durant el 2016 i ho seguirà fent al llarg del 2017.

Dia: dimecres 14/12/2016
Hora: de 18h a 20h.
Lloc: Centre Cívic Zona Nord
Carrer de Vallcivera, 14 08033 Barcelona
Transport: Bus: 62, 76, 51; Metro: L11 Torre Baró; Renfe: Torre Baró- Vallbona- Ciutat Meridiana