Jaume Marí Pàmies, nou vicepresident del CERMI

Jaume Marí Pàmies, president de la Confederació Española de Asociaciones de Atención a las Personas con Paràlisis Cerebral y Afines (ASPACE), haestat designat aquest mes de desembre com a nou vicepresident del CERMI Estatal, en representació d’aquesta entitat.
Pàmies, que ha desenvolupat la seva activitat associativa al tercer sector de la discapacitat de Catalunya, com president de l'Associació Provincial de Paràlisi Cerebral de Tarragona (APPC), entitat federada a ECOM, va assumir fa uns mesos la presidència d'ASPACE, on va substituir María Teresa Lasala i ara passa a ocupar una de les vicepresidències del CERMI Estatal.

Amb 25 anys d'història, ASPACE, entitat fundadora del CERMI Estatal, agrupa les principals entitats d'atenció a les persones amb paràlisi cerebral d'Espanya. Es tracta d'una organització sense ànim de lucre i declarada d'utilitat pública que, segons va indicar l'organització, va sorgir com un moviment "contestatari i reivindicatiu, amb el ferm propòsit de promoure els drets d'aquesta part de la ciutadania i de les seves famílies".