I Jornades d’inclusió de persones amb discapacitat als centres esportius públics i privats

Els propers dies 26 i 27 de novembre tindrà lloc a Barcelona la primera edició de les ‘Jornades d’inclusió de persones amb discapacitat als centres esportius públics i privats’, que tenen l’objectiu de formar en l’àmbit de la inclusió de persones amb discapacitat als centres esportius. Aquestes jornades són organitzades per l’Ajuntament de Barcelona, la Diputació de Barcelona, el Consejo Superior de Deportes i la Universitat de Barcelona. Compten també amb la col•laboració d’ECOM.

Les ‘Jornades d’inclusió de persones amb discapacitat als centres esportius públics i privats’ neixen davant la necessitat formativa en l’àmbit de la inclusió de persones amb discapacitat en els centres esportius. Partint d’aquesta premissa l’objectiu de les jornades és proporcionar models de bones pràctiques inclusives, tant en l’àmbit dels centres esportius públics com privats. Es pretenen donar a conèixer recursos que afavoreixin la inclusió de persones amb discapacitats motrius, sensorials i intel•lectuals. Així com oferir un marc de reflexió sobre la inclusió i la normalització social mitjançant les activitats físiques proposades.

Els públics objectius d’aquesta jornada són el personal tècnic esportiu, gerències, direccions tècniques, monitoratge de suport, auxiliars de suport al vestidor, personal d’atenció al públic i persones usuàries amb discapacitat de centres esportius públics i privats.

Les jornades comptaran amb una part més teòrica de conferències i dos tallers pràctics. En les conferències es tractaran temes com les barreres per a la participació, la inclusió de les persones amb discapacitat o l’adopció de mesures organitzatives inclusives en la gestió dels centres esportius. D’altra banda, hi haurà un taller pràctic dirigit a gerències i direccions tècniques, un altre dirigit al personal d’atenció al públic i auxiliars de suport al vestidor, i un últim per al personal tècnic esportiu i monitoratge de suport.

Les inscripcions a aquestes jornades es poden realitzar fins al 12 de novembre i tenen un preu de 100€.
Més informació: 93 402 30 00 i jcarbom@bcn.cat.