Tallers per a la millora dels òrgans de govern a les fundacions catalanes

L’Observatori del Tercer Sector organitzarà el proper mes d’octubre els Tallers per a la millora dels òrgans de govern a les fundacions catalanes, una iniciativa que va adreçada a membres de patronats i a directors i directores de fundacions catalanes. El seu objectiu és oferir un espai de reflexió sobre el funcionament dels òrgans de govern a les fundacions, clarificant el seu rol i funcions i identificant els principals reptes a afrontar en aquest àmbit.
Serà un taller d’un dia, però hi haurà tres sessions a escollir:
Dimecres, 13 d’octubre de 2010, de 16:00 a 20:00 h.
Dimarts, 19 d’octubre de 2010, de 9:30 a 13:30 h.
Dimecres, 20 d’octubre de 2010, de 16:00 a 20:00 h.
El bon funcionament dels patronats de les fundacions és un tema clau per a l’enfortiment de la democràcia interna, la consolidació i el compliment de la seva missió. Per això, l’Observatori vol ajudar les fundacions a millorar els seus òrgans de govern. Els continguts principals dels tallers seran: conceptes bàsics i reptes dels òrgans de govern a les entitats del tercer sector, eines i pautes per a la millora dels òrgans de govern a les entitats del tercer sector, i reflexió i autodiagnòstic.
Els tallers tindran lloc a la seu de l’Observatori del Tercer Sector Balmes, 7 1r pis). L’aforament és limitat.
Per formalitzar l’assistència cal realitzar una preinscripció omplint el formulari que trobareu en el següent enllaç: www.tercersector.net/organsdegovern_fundacions.
L’Observatori del Tercer Sector contactarà amb les persones preinscrites per confirmar la plaça.
Més informació: 93 217 72 97.