AVAN organitza tallers de memòria per majors de 50 anys

L’associació AVAN organitza un cop més els “Tallers de millora de la memòria”, que es duen a terme a les diferents seus amb què compta l’entitat a Terrassa, Sabadell, Linars del Vallès i Sant Cugat del Vallès. Aquesta iniciativa va adreçada a totes aquelles persones majors de 50 anys, que presenten queixes subjectives de pèrdua de memòria i que vulguin millorar-les. Els tallers s’iniciaran a finals de febrer. La data límit d’inscripció és el 19 de febrer.

Aquests tallers es fan per grups, amb un mínim de 6 persones i un màxim de 15, conduïts per un neuropsicòleg. Els tallers tenen una durada de tres mesos i s’estructuren en una sessió setmanal d’una hora i mitja de durada.

La idea que l’edat va associada invariablement a una pèrdua de memòria és falsa. Moltes vegades les falles de memòria que expressen les persones grans són lleus, i la majoria són degudes a falta d’atenció a l’hora de fer les activitats, per la qual cosa són susceptibles de millorar. En aquesta tallers s’explica com funciona la memòria, per què es produeixen els errors i s’ensenyen tècniques i estratègies per tal de millorar-los.

Més informació:
AVAN Terrassa. Tel.: 93 788 20 80.
AVAN Sabadell. Tel.: 93 726 85 29.
AVAN Llinars del Vallès. Tel.: 93 841 38 42.
AVAN Sant Cugat del Vallès. Tel.: 93 841 38 42.